perjantai 22. huhtikuuta 2016

La nostra casa qui

Moikka! Nyt ollaan oltu vähän yli 3 viikkoa Sardiniassa ja  vielä on  5 viikkoa jäljellä. Ajateltiin alussa, että tehdään ihan oma postaus majoituksesta ja tässä se nyt tulee :)

Saimme ilmaisen majoituksen työpaikaltamme, Hotelli Corte Fioritalta. Hotellilla on huoneita monessa rakennuksessa ja me asumme yhdessä niistä, noin 500 metrin päästä päärakennuksesta. Töihin on siis todella lyhyt matka :) Meiltä on myös parin minuutin matka Bosan keskusaukiolle, jonka ympärillä on kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. On hauskaa, että asumme ihan kaupungin ytimessä, paikallisten keskellä :) 



Huoneistomme sijaitsee neljännessä eli ylimmässä kerroksessa. Rappusia on tullut kuljettua, niin kuin aiemmassa postauksessamme jo mainitsimmekin :D eivät ne kyllä enää kovin raskailta tunnu, paitsi ehkä kauppakassien kanssa! Meillä on yksi makuuhuone, kylpyhuone sekä jaettu olohuone/keittiö. Makuuhuoneessa mahtuu nukkumaan kaksi ja olohuoneen vuodesohvalla yksi tai kaksi. On todella kätevää, että meillä on oma keittiönurkkaus, joka on varustettu tehokkaalla kaasuhellalla. Teemme usein ruokaa itse, vaikka tulee sitä ulkonakin täällä syötyä :) Astioita oli jätetty meille myös sopivasti kattiloista ja kauhoista espressokuppeihin.

Meillä on myös ihanan tilava ja toimiva kylppäri. Suihkun kanssa on ollut vähän ongelmia, kun se antais mielellään vain jääkylmää tai tulikuumaa vettä, mutta meille on alkanut jo hiotua tekniikka, kuinka käyttää sitä :) 

¨




Parasta huoneistossamme on ihana parveke, josta on upeat maisemat merelle ja koko Bosan kaupunkiin. Asuinrakennuksemme on sen verran korkealla, että sieltä näkee todella hyvin jokapuolelle ja olemmekin ihailleet siellä useina iltoina auringonlaskua ja tähtitaivasta. Parvekkeella on myös mukavaa syödä välipalaa/päivällistä. Tai no syömme täällä oikeastaan kuin italialaiset, eli vain aamupalaa, välipalaa ja illallista, mutta kuitenkin. 




Oon tosi iloinen, et saatiin näin mukava majoitus ♥ Saadaan asua kolmistaan ja voidaan pitää turvallisin mielin tavaroitamme ympäri kämppää. 

Hahaa meillä on muuten myös koko kaupungin kanssa yhteinen "herätyskello",jonka tarjoaa lähistöllä sijaitseva Piazza Duomo -katedraali. Useimpina päivinä katedraalin kello soi ensimmäisen kerran klo 7.00 ja sitten muuten vain pitkin päivää :D 

Saluti,
Sanni ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti