perjantai 6. toukokuuta 2016

Bosa Beerfest

Edellisviikonloppuna eli 23. -25.4 täällä oltiin Bosa Beerfestin tunnelmissa. Bosa Beerfest on yksi Bosan suurimpia tapahtumia ja silloin Temo- joen molemmille puolille pystytetään kymmeniä kojuja, joissa myydään kaljaa, grilliruokaa, makeisia sekä paikallisten tekemää käsityötä.

Beerfest on bosalaisille iloinen tapahtuma, jota tullaan viettämään koko perheen voimin. Oli hauskaa nähdä esimerkiksi kahviloiden ja ravintoloiden työntekijöitä perheineen kiertelemässä kojuja.

Beerfestin aikana Bosassa on paljon enemmän ihmisiä kuin normaalisti ja hotellit on buukattu täyteen. Näin oli myös meidän hotellissamme. Olimme koko viikonlopun "päivystysvuorossa" eli valmiina tulemaan töihin tarpeen vaatiessa. Olimme varautuneet siihen, että töissä on kamala hulina päällä ja meitä tarvitaan kokoajan. No ei se kuitenkaan ihan niin ollut, vaan ehdimme itsekin kiertelemään kojuja ja nauttimaan Beerfestin ohjelmatarjonnasta.










Ohjelmatarjontaan kuului musiikkiesitykset, joita oli rutkasti. Päivässä esiintyi n. 5 bändiä ja kaikki soittivat ainakin 1,5 tuntia. Joidenkin kohdalla mietimme, että miten ne oikein jaksavat, sillä Suomessa festarikeikat ovat usein melkein lyhyitä. Perjantai-iltana pääsimme katsomaan sardinialaisen Train to roots- bändin keikkaa. Bändi on Sardinian suosituimpia ja arvostetuimpia reggaeorkestereja. Keikka kesti n. 2 tuntia ja meininki oli mahtava! Kaikki näyttivät nauttivan musiikista ja pitävän hauskaa.

Festareihin mahtui myös muita esityksiä, kuten taide-esityksiä ja tanssiesityksiä. Sardinialaiset nuoret ja lapset esittivät hauskan tanssiesityksen. Yhtenä päätanssijana oli työkaverimme poika. Tanssijat olivat todella lahjakkaita!







Beerfesteille oli pystytetty myös oma alue lapsille, josta sai hattaraa, popparia ja muita herkkuja. Alueella oli leikkipaikka, johon kuului pomppulinna, karuselli ja sellaisia palloja joiden sisälle pääsee ja niitä voi pyörittää :D



Itse koin Beerfestin todella mukava festarina. Oli hauskaa nähdä Bosassakin vähän enemmän vilinää. Tunnelma oli mukaansatempaava ja yhteisöllinen niinkuin täällä tapaa ollakin. Luulen, että olimme lähes ainoat ulkomaalaiset koko festareilla. Festarikävijät olivat enimmäkseen italialaisia.

Saluti, Sanni ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti