perjantai 13. toukokuuta 2016

Työssäoppimispaikkamme hotelli Corte Fiorita

Työssäoppimispaikkamme täällä Sardiniassa eli hotelli Corte Fiorita on pieni ja kodikas hotelli Temo-joen rannalla, Bosan vanhankaupungin sydämessä. Huoneet sijaitsevat kolmessa eri rakennuksessa ja päärakennuksen vastaanotto on auki joka päivä noin klo 7.30-22. Joillakin välittäjäfirmoilla on tapana sijoittaa asiakkaitaan aina tiettyihin rakennuksiin. Vastaanotosta saa aina tulla kysymään neuvoa kun se on auki, ja autammekin usein asiakkaita, esimerkiksi bussiaikatauluissa, nähtävyyksissä, aktiviteeteissa ja mitä vain tarvitsee tietää. Töissä päivystämme usein juurikin respassa, kun vastuuhenkilöt menevät hoitelemaan muita asioita. Aula, baari ja aamiaishuone sijaitsevat myös päärakennuksessa. Wifi toimii hotellin aulassa.

Hotellin katukuva

Hotellin vastaanotto
Hotellin aula
Hotellin aamiaishuone



Hotellissa on 26 huonetta, joista kaikki eivät ole vielä käytössä. Joen toisella puolella on huoneistoja, jotka kaipaavat vielä remonttia, mutta niitäkin ollaan ottamassa pikku hiljaa käyttöön. Kaikki huoneet ovat sisustettu sardinialaisella tyylillä mukavuuksien kera. Huoneet ovat kuitenkin kaukana Suomen hotellihuoneista. Täällä huoneet ovat ennen olleet asuinhuoneistoja, jotka on sittemmin remontoitu hotellikäyttöön sopiviksi. Huoneet ovat siis kaikki todella tilavia ja kaikki uniikisti sisustettuja. Huonetyyppejä ovat kahden hengen huone, kolmen hengen huone, huone jokinäkymällä, huone parvekkeella, juniorsviitti ja sviitti. Joissain päärakennuksen huoneissa on upea näköala Temo-joelle ja muiden rakennuksien huoneissa on panoraamanäkymä kaupunkiin tai Malaspinan linnaan. Joissakin huoneissa on oma kattoterassi. Oma suosikkini on päärakennuksessa sijaitseva huone kattoterassilla, aivan upea, suosittelen.

Kolmen hengen huone näköalalla
Pienempi, eli ranskalainen parveke

Osviittaa upeasta kattoterassista

Tämäntyyppinen majoitus on ideaali matkailijalle, joka haluaa itsenäisyyttä mutta kuitenkin myös hotellin mukavuudet. Jokainen huoneisto on sisustettu tyypillisellä paikallisella tavalla ja sisustus on vähintäänkin boheemi. Etenkin viimeisimmin remontoidussa huoneistossa oli todella rento mutta samalla viimeistelty kokonaisuus.

Corte Fiorita sijaitsee lähellä Malaspinan linnaa, Temo-jokea sekä historiallista kaupungin keskustaa. Pääkatu Corso Vittorio Emanuele on myös aivan lähellä. Hotellilta voi kävellä tai pyöräillä helposti ympäri kaupunkia. Hotellin lähistöllä on muutama ilmainen parkkipaikka, joten autollakin on helppo tulla. Hotellivieraat saapuvat useimmiten vuokra-autoilla tai moottoripyörillä. Keskustaan on hotellilta vain parisataa metriä ja rannalle 2,5 kilometriä, halutessaan lähes koko matkan rannalle voi kävellä Temo-jokea pitkin.


Lähin lentoasema, Alghero Airport sijaitsee 50 kilometrin päässä hotellista ja toinen, huomattavasti isompi ja ruuhkaisempi Cagliarin lentokenttä, jonne itsekin saavuimme, sijaitsee parin tunnin ajomatkan päässä.


Tanti Saluti,
Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti